011 22 50 502 · 011 22 50 509 · 063 379 116  |  Diplon Kupatila  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  

Politika Privatnosti

Diplon doo garantuje zaštitu svih informacija o klijentima, koje sakuplja i čuva u bazi. Korisnici naših usluga prihvataju da se podaci o njima koriste u skladu sa ovom Politikom privatnosti. Diplon doo koristi sakupljene podatke prvenstveno u svrhu pružanja kvalitetnije usluge. Politika privatnosti ukazuje na sve procese koji mogu rezultirati sakupljanjem podataka o Vama. Vaša poseta našem sajtu daje nam pravo za prikupljanje pomenutih informacija.

Diplon doo koristi sakupljene informacije u svrhu obrade zahteva korisnika i posetioca sajta. Sve standardne mere predostrožnosti se preduzimaju kako bi se sprečio neovlašćen pristup ovim podacima. Od korisnika se može zahtevati naknadna provera identiteta kako bi informacije o porudžbinama bile potpune. Diplon povremeno šalje newsletter na primarni kontakt e-mail, a korisnici su u mogućnosti da se ispišu sa ove mailing liste.

Diplon doo ne razmenjuje ni jednu informaciju o korisnicima sa trećim licima. Diplon doo može koristiti informacije u cilju održavanja kontakta sa korisnicima i obaveštavanja o razvoju našeg biznisa. I ovom slučaju korisnici imaju mogućnost da se ispišu da mailing liste. Ukoliko u nekom trenutku u budućnosti budemo primorani da otkrijemo sakupljene informacije trećoj strani (npr. državnim organima), o tome će korisnik biti obavešten i saglasan. Diplon doo može povremeno objaviti informacije opšteg tipa trećim licima – na primer, broj posetilaca sajta koji su pounili neku online prijavu, ali pritom nikada neće uključiti informacije pomoću kojih bi se mogli identifikovati pojedinci, osobe koje su popunile pomenutu formu.

Popunjavanjem formulara za registraciju na našem web portalu, prihvatate i slažete sa činjenicom da Će vaši lični podaci biti korišćeni od strane administratora Diplon web portala za sledeće namene:
Da vas kontaktiramo, kao klijenta na sajtu;
Da obradimo vaše porudžbine;
Da vam odobrimo pristup prilikom organizovanja nagradnih igara, podele poklona ili promotivnih aktivnosti;
Da vam pošaljemo nekomercijalna ili administrativna obaveštenja (npr. u vezi sa promenama na sajtu ili vašem korisničkom nalogu);

Odlukom da Diplonu obezbedi lične informacije, korisnik razume i slaže se sa činjenicom da bezbednost, integritet i privatnost njegovih podatake ne može biti 100% garantovana.

Diplon doo zadržava pravo da bilo kada izmeni ovu Politiku privatnosti. Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na sajtu www.diplon.net. Korisnik se obavezuje da povremeno pročita ovu politiku privatnosti kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama iste. Ukoliko korisnik nastavi da koristi sajt i Diplon usluge nakon bilo koje nove verzije politike privatnosti, podrazumeva se da je istu prihvatio kao važeću.